Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Treaptă de acces pentru cârligul de remorcare - negru

RH/TS11BOE

Treapta de acces TowStep cu decupaj pentru cârligul de remorcare este ajutorul ideal pentru încărcarea și descărcarea materialelor transportate pe portbagajul de acoperiș sau pentru coborârea din vehicul.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Treaptă de acces pentru cârligul de remorcare - negru

2.801,44 RON

Total cu TVA :

2.801,44 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

168.16 Lei x 24 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Treaptă pentru cârligul de remorcare - galbenă

Descriere

Treaptă de acces pentru vehiculele cu cârlig de remorcare pe toată lățimea, cu o parte centrală ușor de detașat. Compatibilă cu o gamă largă de cârlige de remorcare din întreaga Uniune Europeană. Suprafață antiderapantă pentru o prindere sigură, cu un cadru robust din oțel, care garantează o rezistență maximă la coroziune datorită unui proces unic de acoperire dublă prin electroliză. Treptele laterale de acces în formă de aripi permit o înclinare confortabilă de până la 110° pentru remorcile atașate. Disponibilă în culori negre și galbene. Opțiuni cu sau fără senzori de parcare și funcții Connect+. Testată riguros în cadrul unor teste de sarcină interne pentru fiabilitate și siguranță maximă.

Date tehnice

Lungime [mm]: 1462
Înălțime [mm]: 90
Lățime [mm]: 181,9
Lățime inclusiv treapta centrală [mm]: 250