Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Tester de iluminat pentru remorci și automobile 7-pin

69066D

Verificare rapidă și ușoară a sistemului de iluminat pe vehicul și remorcă. Testerul se conectează simplu la priza sau mufa de test, se apasă butonul de testare și prin intermediul afișajului LED se realizează un diagnostic clar, erorile sunt afișate direct.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Tester de iluminat pentru remorci și automobile 7-pin

83,06 RON

Total cu TVA :

83,06 RON

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Tester de iluminat pentru remorci și automobile 7-pin

Descriere

Verificare rapidă și ușoară a sistemului de iluminat pe vehicul și remorcă. Testerul se conectează simplu la priza sau mufa de test, se apasă butonul de testare și prin intermediul afișajului LED se realizează un diagnostic clar, erorile sunt afișate direct. Datorită alimentării interne cu baterie, nu este necesară nicio sursă externă de energie (motor în funcțiune, baterie auto etc.). Remorcile nu trebuie să fie conectate la vehicul (nu trebuie să fie în modul de testare). Ideal pentru ateliere, închirieri auto și remorci, magazine de accesorii. Poate fi utilizat și cu un adaptor pentru prize și mufe cu 13 pini (nu este inclus). Carcasă din PVC rezistentă la șocuri, dimensiuni compacte, 6 LED-uri de interogare. Comutator buton de testare. Interogare conform conectării DIN 1724. Utilizare simplă fără cunoștințe speciale. Funcționare prin baterie de 9 V (nu este inclusă) cu comutator de testare sau direct pe vehicul prin intermediul electronicii de bord fără utilizarea comutatorului de testare.