Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Lampa de lucru LED reîncărcabilă

WL09R

Lampa de lucru LED reîncărcabilă marca NEDES cu protecție IP44, potrivită pentru utilizare în exterior pentru iluminarea diferitelor suprafețe și în interior pentru hale, fabrici, garaje, foișoare și adăposturi. Timpul de încărcare este de 2,5 ore.

Descrierea completă a produsului

În stoc

Lampa de lucru LED reîncărcabilă

92,82 RON

Total cu TVA :

92,82 RON

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Descriere

Lampa de lucru LED reîncărcabilă marca NEDES cu protecție IP44, potrivită pentru utilizare în exterior pentru iluminarea diferitelor suprafețe și în interior pentru hale, fabrici, garaje, foișoare și adăposturi. Timpul de încărcare este de 2,5 ore. Dispozitivul are un indicator LED pentru starea bateriei. Este echipat cu un suport integrat de 180° cu magnet puternic și un cârlig integrat de 360° pentru agățat. De asemenea, conține un clip integrat pentru fixare, de exemplu, la curea. Pachetul include un cablu USB-C de 30 cm. Utilizarea este ușoară, rapidă și fără probleme oriunde.

Date tehnice

Sursă de lumină: 5W COB + 3W SMD
Flux luminos: 350 lm + 70 lm
Alimentare: Li-Ion 1200 mAh
Moduri de iluminare: 5W COB 30%; 5W COB 100%; 3W SMD
Dimensiuni: 155 x 41 x 31