Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Lanternă frontală LED reîncărcabilă cu senzor

LH05R

Lanternă frontală LED reîncărcabilă cu senzor marca NEDES, este un însoțitor excelent și practic pentru diverse activități. Este ideală și fiabilă ca iluminat exterior pentru drumeții, camping, alergare și pescuit, dar și ca iluminat interior în ateliere sau garaje. Această lanternă LED oferă o vedere excelentă în diferite situații. Lanterna frontală LED cu funcție de reîncărcare și senzor adaugă acestei lămpi funcții practice suplimentare, apreciate de orice gospodărie.

Descrierea completă a produsului

În stoc

Lanternă frontală LED reîncărcabilă cu senzor

123,94 RON

Total cu TVA :

123,94 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

41.07 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Descriere

Lanternă frontală LED reîncărcabilă cu senzor marca NEDES, este un însoțitor excelent și practic pentru diverse activități. Este ideală și fiabilă ca iluminat exterior pentru drumeții, camping, alergare și pescuit, dar și ca iluminat interior în ateliere sau garaje. Această lanternă LED oferă o vedere excelentă în diferite situații. Lanterna frontală LED cu funcție de reîncărcare și senzor adaugă acestei lămpi funcții practice suplimentare, apreciate de orice gospodărie. Printre caracteristicile cheie se numără designul simplu și modern, tehnologia LED, fiabilitatea și, nu în ultimul rând, accesibilitatea prețului. Este un însoțitor excelent oriunde. Utilizarea este ușoară și fără probleme. Lămpile noastre sunt populare în întreaga lume.

Date tehnice

Sursă de lumină: 5W CREE XTE + 3W COB + LED roșu
Flux luminos: 320 lm + 170 lm
Alimentare: Li-Ion 1800 mAh
Funcțiile luminilor: lumină continuă/clipește
Dimensiuni: 70 x 48,5 x 41