Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Lubrifiantul WD-40 PENETRANT PTFE

WD40_PEN

Spray-ul de penetrare cu eliberare rapidă este destinat în principal pentru componentele și mecanismele corodate sau ruginite. Datorită compoziției sale, eliberează rapid și ușor piesele blocate sau gripate.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Lubrifiantul WD-40 PENETRANT PTFE

68,19 RON

Total cu TVA :

68,19 RON

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Descriere

Spray-ul de penetrare cu eliberare rapidă este destinat în principal pentru componentele și mecanismele corodate sau ruginite. Datorită compoziției sale, eliberează rapid și ușor piesele blocate sau gripate. Penetrantul are o tensiune superficială extrem de scăzută, ceea ce înseamnă că poate pătrunde în fileturi ruginite și gripate pentru a elibera și lubrifia ușor îmbinările gripate. Tubul de pulverizare Smart Straw și ventilul de 360° permit aplicarea precisă a produsului din toate unghiurile, iar efectul capilar al produsului asigură că acesta ajunge chiar și în locurile strâmte și greu accesibile. Penetrantul cu eliberare rapidă, care este foarte rezistent la apă, poate de asemenea să îndepărteze umezeala care poate perturba mișcarea lină a componentelor și poate fi folosit preventiv pentru a preveni formarea coroziunii și acumularea ruginei în viitor.

  • Șuruburi și piulițe

  • Șuruburi

  • Lacăte

  • Țevi

  • Robinete